top of page
Retail advies, concept en interimmanagement

Samen opweg naar bruisende winkelgebieden

Groeiende leegstand in de binnensteden. Een hang naar Het Nieuwe Winkelen. Er is veel te doen in de Stadscentra van Nederland. Majolée Retail en Vastgoed Advies is een brug tussen ontwikkelaars, overheden en ondernemers met vooropgesteld: het belang van de consumenten. Want als de consumenten tevreden zijn krijg bruisende binnensteden en winkelcentra.

 

Marc Majolée brengt zijn specialiteiten procescommunicatie en retail samen in Majolée Retail en Vastgoed Advies. Marc Majolée heeft steden er dorpen door heel Nederland advies gegeven op gebied van retail & vastgoed. Een combinatie van ervaring, onderzoekstechnieken, een luisterend oor, daadkrachtig optreden waar nodig en inlevingsvermogen zorgen voor een concreet resultaat waar u verder mee komt. 

Retailadvisering

Bij Marc Majoleé kunt u terecht voor o.a. marktonderzoek, branchestudies, detailhandelsnota´s, structuurvisies en andere inhoudelijke rapporten op gebied van retail

Interim/procesbegeleiding

Bij retail trajecten zijn vaak veel partijen betrokken. Het is belangrijk om een gezamenlijk draagvlak te creëren. Marc Majoleé advies brengt partijen samen en begeleid in het traject om alle neuzen de zelfde kant op te krijgen.

Conceptontwikkeling

De consument en retail is constant in beweging. Marc richt zich continu op de vertaling en toepassing hiervan in centra: qua opzet, functies (horeca, pop-up, zorg, mfa's) en (inrichtings)elementen die de attractiviteit en beleving van centra vergroten en laten aansluiten bij de wensen van de eigentijdse consument

bottom of page