top of page

Diensten

Bij Marc Majolee advies kunt u terecht voor advies, retail conceptinnovatie en interim-procesbegeleiding op gebied van retail. Marc Majoleé advies is de schakel tussen partijen met inhoudelijke visie. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Retailadvisering

Bij Marc Majoleé kunt u terecht voor o.a. marktonderzoek, branchestudies, detailhandelsnota´s, structuurvisies en andere inhoudelijke rapporten op gebied van retail

Interim/procesbegeleiding

Bij retail trajecten zijn vaak veel partijen betrokken. Het is belangrijk om een gezamenlijk draagvlak te creëren. Marc Majoleé advies brengt partijen samen en begeleid in het traject om alle neuzen de zelfde kant op te krijgen.

Conceptontwikkeling

De consument en retail is constant in beweging. Marc richt zich continu op de vertaling en toepassing hiervan in centra: qua opzet, functies (horeca, pop-up, zorg, mfa's) en (inrichtings)elementen die de attractiviteit en beleving van centra vergroten en laten aansluiten bij de wensen van de eigentijdse consument

Vrijblijvend kennismaken?

Een persoonlijke aanpak, op een lijn zitten en een goede klik is belangrijk voor een goed eindresultaat. Graag maak ik vrijblijvend kennis om uw wensen te inventariseren. Ik kan bij u op locatie komen, we kunnen ergens koffie drinken, of ik neem u mee naar een van de interessante bijeenkomsten op gebied van retail. 

Neem contact op
bottom of page